pt-image
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Parfumerie Vicino Sei

BEAUTY
Beschrijving

Parfumerie Vicino Sei

Een leuke aanwinst voor Dordrecht, maar ook heel bijzonder in een oud pand aan de Dordtse haven. Waar uit passie een parfumerie is ontstaan met de speciale geuren uit Italië.

Erg de moeite waard om eens langs te gaan en de passie voor de itiliaanse geuren te ervaren.

Nicheparfums uit Italië

In een 400 jaar oud rijksmonument aan de Wolwevershaven in de oudste stad van Holland, Dordrecht, bevindt zich Vicino Sei.

Beeldt u zich eens in: Een verscholen winkeltje aan een pittoreske haven in Italië. In een dorpje, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Waar elegante dames en charmante heren het toneel vormen. Waar wordt genoten van eerlijk eten en drinken. Waar lekker ruiken minstens net zo belangrijk is als je goed verzorgen en je met aandacht kleden.

Graag nemen wij u mee in dié sfeer en laten wij u kennis maken met de mooie geuren die Italië te bieden heeft. In onze klassieke boutique verkopen wij een zorgvuldig gekozen selectie van nicheparfums. Om bijzondere momenten in een geur te kunnen vangen. Alle parfums worden passievol gecreëerd met natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een unieke geurbeleving.

POST A COMMENT

Write a Review

Views
92
Ook uit deze categorie